Posted by: greensand | February 9, 2008

GRAMMAR – Si Ikin ITS

Telah release film animasi terbaru dari Despro ITS CUK! Jiiaaaaan apik tenan Cuk! Mbois!


Responses

  1. jeh pilemku kok nang kono?
    iku pilem taon 2007
    pembajakan..tapi ga popo se..koen iku wis taanggaep sedolor dewe
    pe pe en loh gapopo CUK!

    aku wis duwe sing nyar😛

  2. Yo piye maneh, pilemmu wis akeh nang nang komputere arek2 sing MPEG, aku ki bangga karo awakmu, bareng nonthok nang Youtube onok, yo tak pasang nang blog’ku, tak duduhno nang konco2ku, ikiloh gaweane adik kelasku sing cakap ulet kreatip!

    ojok bosen2 mampir mrene, kapan-kapan yo dolino cuk! Ok Jeh Ok Jeh…!

  3. karya nya keren om, di ITB jadi paporit banyak orang😀

  4. hallo assalamualaikum
    sopo iki cuk !!!!

  5. diancuk…..sek orep ae ta awak peno???????

  6. video lanjutanx mN Minta dunk….

  7. karya lanjutan ada di penciptanya, dan ketika minta untuk dipublish beliaunya keberatan karena terikat perjanjian dengan komunitasnya. syukur aku dah bisa liat, yang jelas kocak banget!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: